Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Utrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:20

Spoorwegmuseum Utrecht is bijzondere trein rijker

In het Spoorwegmuseum is sinds kort de pod van een Hyperlooptrein te bewonderen. Met de tentoonstelling van het hypermoderne toestel hoopt het museum naast hun collectie oude treinen nu ook aansluiting met de toekomst te maken.

2:40

Verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartij Utrecht

De politie heeft een man aangehouden voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij zaterdagavond bij café De Plak in Utrecht. Bij de schietpartij kwam de 37-jarige Paul om het leven.

0:24

Buurtbewoners leggen bloemen bij café voor omgekomen Paul

De 37-jarige Utrechter Paul werd zaterdagavond neergeschoten voor café De Plak in Utrecht. Buurtbewoners hebben inmiddels bloemen neergelegd voor het café.

0:52

Man doodgeschoten bij café in Utrecht

In Café de Plak, aan de Vleutenseweg in Utrecht, heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Reanimatie mocht niet meer baten en het slachtoffer is in aanwezigheid van enkele nabestaanden overleden. Na het incident ontstond een grote menigte en de sfeer was beladen. De politie heeft de straat schoongeveegd en is op zoek naar de dader.

0:26

Ravage op A2 bij Maarssen na zwaar ongeluk

Op de A2 bij Maarssen is vannacht een flinke ravage ontstaan nadat een vrachtwagen tegen een geluidswal botste. De chauffeur is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

3:02

Hoofddocent Universiteit Utrecht had niet eens Havo-diploma

Academicus Arie de Ruijter, die terecht staat voor het oplichten van Tilburg University, blijkt nu ook Universiteit Utrecht te hebben benadeeld. Dat bevestigt een woordvoerder van de universiteit in het radioprogramma Argos. We spreken met Huub Jaspers, journalist van Argos.

Meer video's

Gerelateerde series