Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het Nederlandse nieuws.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:50

Mars tegen coronamaatregelen trekt door Amsterdam

In Amsterdam zijn naar schatting enkele duizenden mensen afgekomen op een demonstratie tegen de coronamaatregelen. De zogenoemde World Wide Demonstration wordt vandaag voor de derde keer gehouden.

1:58

Puinruimen in Limburg nog te gevaarlijk voor vrijwilligers

In Limburg zal aankomende weken eerst het grof en chemisch afval professioneel worden opgeruimd. Daarna zijn vrijwilligers van harte welkom om het kleine afval op te ruimen.

4:16

Unesco stemt over Barrièrerif op werelderfgoedlijst

De VN-organisatie voor Cultuur; UNESCO wil dat het Groot Barrièrerif bij Australië op de lijst van bedreigd werelderfgoed komt te staan.

5:07

Regisseur Arjan Vlakveld maakt docu over Amy Winehouse in NL

Vrijdag is het tien jaar geleden dat de Britse soul- en jazzzangeres Amy Winehouse overleed - ze was pas 27 jaar. Regisseur Arjan Vlakveld sprak haar in de zomer van 2004 ruim een halfuur op beeld - als enige in Nederland. Hij verwerkte het materiaal in de documentaire Amy Winehouse in Nederland.

3:20

Vrijwilligers gezocht voor opruimen Limburg

Na de enorme wateroverlast in Limburg start Natuurmonumenten met een opruimactie. Om alle rotzooi die achtergebleven is -weg te kunnen halen- zijn er vrijwilligers nodig. Bijvoorbeeld aankomende maandag in het zuiden van de provincie langs de Geleenbeek.

5:14

Bijna kwart minder autodiefstallen afgelopen half jaar

Het aantal autodiefstallen is het afgelopen half jaar fors gedaald. Dat blijkt uit cijfers van het Landelijk Informatie- en intelligentiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV). Er zijn bijna een kwart minder personenauto's gestolen dan een jaar terug. Toen nam het aantal diefstallen ook al af, maar een stuk minder sterk dan dit jaar.

Meer video's

Gerelateerde series