Techvlogger Nina

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:16

Zo maak je de letters op je telefoon groter

Kun je de letters op je telefoon niet goed meer lezen? En heb je geen zin om je leesbril erbij te pakken? Techvlogger Nina heeft dé tip voor je.

0:49

Zo los je makkelijk een typefout op op je telefoon

Heb je net een heel lange tekst geschreven op je telefoon en ontdek je een foutje? Libelle's Nina legt uit hoe je binnen enkele seconden zonder gepriegel op de juiste plek terechtkomt.

2:12

Belangrijk: zo stel je je medische ID in op je telefoon

Stel: er gebeurt iets met je en niemand om je heen weet wie je bent of dat je voor bepaalde medicijnen allergisch bent. Dan is het belangrijk dat eerstehulpverleners toegang hebben tot jouw medische gegevens. Zó regel je dat op je telefoon.

1:34

Met déze functie op je telefoon maak je altijd goede foto's

Gebeurt het jou ook weleens dat je een foto maakt waarop je nét weer met je ogen dicht staat? Of waarop je niet helemaal scherp bent, je met je hand nog net je haar uit je gezicht probeert te halen... We kennen het allemaal. Gelukkig heeft de iPhone hier een ontzettend handige functie voor.

1:29

Met deze app stuur je de leukste digitale kerstkaarten

Te laat met kerstkaarten versturen? Doe het dan digitaal! Met deze app kun je jezelf in een kerstelf veranderen, om helemaal in de kerststemming te komen. En versturen maar, via WhatsApp of je mail.

1:40

Tech tip: zo hoef je nooit meer je e-mailadres in te vullen

Lekker online aan het shoppen of een maaltijd aan het bestellen via je telefoon? Vaak wordt om je e-mailadres gevraagd bij het afrekenen. Techvlogger Nina heeft daar een handig trucje voor, dat flink wat tikwerk én fouten scheelt.

Meer video's

Gerelateerde series