Voxpop: Summer of Love

Na 1,5 jaar van lockdowns gaat het land weer open en kunnen we genieten van een heerlijke zomer. Niet zo gek dat mensen het hebben over een ‘slutty summer’ en de ‘hoaring twenties’. Maar hoe staan we eigenlijk voor op het gebied van liefde, seks en rollenpatronen?" Deze Summer of Love onderzoekt Roel Maalderink in Voxpop hoe we ervoor staan op het gebied van liefde, seks en rollenpatronen"

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:55

'Ik ben héél trots op Nederland!'

Nederlanders staan niet per se bekend als een vaderlandslievend volk, maar hoe trots zijn we eigenlijk op Nederland?

4:10

'Dit is de laatste linkse kiezer in Nederland'

Klassiek links heeft minder zetels dan ooit. Wie zijn de laatste linkse kiezers en wat drijft ze?

3:01

'Stem op een kandidaat met een flamoes!'

Op dit moment heeft maar liefst 69% van de Kamerleden een piemel en slechts 31% een vagina. Dat verschil is best groot… Gaan we er na deze verkiezingen verandering in brengen?

3:02

'Hugo de Jonge moet vaker zijn geslachtsdeel wassen'

Opiniepeilingen: zeker nu met de verkiezingen zijn ze populairder dan ooit. Je kan het zo niet bedenken of het word gepeild…

3:23

'Mark, gefeliciteerd met je verkiezingsoverwinning!'

Allemaal leuk en aardig natuurlijk die verkiezingen, maar als je de peilingen ziet dan staat de winnaar natuurlijk allang vast…

3:47

'Elitair? Het Gooi is helemaal niet elitair!'

Als het gaat om politiek hoor je regelmatig dat de kloof tussen het volk en de elite steeds groter wordt. Maar hoe denkt de elite daar zelf eigenlijk over? Roel gaat in Laren de straat op om dat te onderzoeken!

Meer video's

Gerelateerde series