Volledig scherm
PREMIUM
© RIKKERT HARINK

Jongeren, vergeet niet dat je ooit zelf die oudere bent

Volgens Fardau'Ach, wij ouderen zijn toch overbodig.' Ze zei het niet eens met drama in haar stem, met een vleug cynisme hooguit. Ze had het te vaak gehoord. Het was iemand in mijn naaste omgeving en het raakte me. Wat zijn we aan het doen?

  1. Blog | De koning van de handtekening

    Blog | De koning van de handteke­ning

    In een snel veranderende wereld van smartphone, selfie en snapchat is één ding de afgelopen jaren niet veranderd: de strijd om handtekeningen van profvoetballers in de voorbereiding. Nergens zijn de spelers zo makkelijk bereikbaar als op een amateurveld. Hup, reclamebord over en oog in oog staan met Thomas Bruns, Mike te Wierik of Joey Pelupessy. Papiertje, pen, krabbelen, fotootje van maken en online delen met je vrienden. Het bewijs dat je echt een momentje hebt gehad met die speler van Heracles.
  2. Eindelijk, ze gaan weer normaal doen bij FC Twente!

    Eindelijk, ze gaan weer normaal doen bij FC Twente!

    De afgelopen dagen heb ik ze vaak voorbij horen komen: de vlaggetjes met de logo’s van FC Twente en de tegenstander, die bij elke thuiswedstrijd in de bitterballen werden geprikt. Even voor de duidelijkheid: Gerald van den Belt, de nieuwe directeur van FC Twente, ontdekte de prikkertjes toen hij Twente in januari bezocht. Hij dacht, of deze club is stinkend rijk of ze moeten allemaal even heel snel normaal doen hier. Hij gebruikt de prikkertjes nu als metafoor voor alle overdreven luxe bij de club.