Ester Versnel: ,,Ik heb eens meegemaakt dat een bezoeker aan een staart trok. Toen ben ik wel even heel duidelijk geweest dat dat echt niet kon."
Volledig scherm
Ester Versnel: ,,Ik heb eens meegemaakt dat een bezoeker aan een staart trok. Toen ben ik wel even heel duidelijk geweest dat dat echt niet kon." © Rob Voss

Ester (20) hoort tijdens haar werk brulapen brullen en gibbons zingen

VakantiewerkDe zomervakantie is niet alleen om uit te rusten en op te laden, maar ook om een extra zakcentje te verdienen. In deze serie vertellen zes jongeren tussen de 16 en 25 jaar over hun vakantiewerk. Werk dat net even anders is dan anders. Aflevering 5: Ester Versnel (20), park-steward bij Apenheul.

  1. Student Annemarijn (20) krijgt eigen kledinglijn, slechts paar maanden na start van stage
    PREMIUM

    Student Annemarijn (20) krijgt eigen kleding­lijn, slechts paar maanden na start van stage

    Het gebeurt zelden dat een stagiair direct een eigen kledinglijn mag ontwerpen, maar Annemarijn Verboom kreeg het voor elkaar. Begin dit jaar klopte ze aan bij een Utrechts bedrijf voor een ‘oriëntatie op het werkveld’. Nu lanceert ze al een collectie t-shirts en sweaters met bijzondere prints. De jonge ontwerpster kijkt verder dan uiterlijk vertoon. Met haar kledij wil ze een boodschap geven.