Van mantelzorger naar echtgenoot: Ron de Geus huwde in 2020 in Rhoon de vrouw die hij in 2014 uit de goot in Madagaskar had gered.
Volledig scherm
PREMIUM
Van mantelzorger naar echtgenoot: Ron de Geus huwde in 2020 in Rhoon de vrouw die hij in 2014 uit de goot in Madagaskar had gered. © Sanne Donders

Leoncine woog nog maar 37 kilo toen Ron haar in een krakkemikkig hutje ontmoette, nu is ze directeur van een bedrijf

Ze was aan de goden overgeleverd. Rotterdammer Ron de Geus ontmoette Agnarigny Leoncine (nu 33) werd op haar 26ste straatarm, uitgehongerd en misselijk van de ondraaglijke hoofdpijn in Madagaskar. Inmiddels doet ze als directeur van een vanillebedrijf zaken met menig sterrenchef in Nederland.

  1. Jolanda (34) begon als secretaresse en heeft nu haar droombaan: ‘Studeren moest ik zelf betalen’
    PREMIUM

    Jolanda (34) begon als secretares­se en heeft nu haar droombaan: ‘Studeren moest ik zelf betalen’

    Jolanda Vreugdenhil heeft haar droom waargemaakt. Als zeventienjarig meisje uit Kloosterhaar begint ze als secretaresse op een advocatenkantoor in Zwolle. Maar ze wil meer: ze droomt er van om zelf advocaat te worden. Door hard werken en zelfstudie in de avonduren rondt ze haar opleiding af, naast haar taken als moeder van twee kinderen. Nu, zeventien jaar later, is ze partner bij TLC Advocaten en werkt ze vanuit een eigen kantoor in Hardenberg.