Het draagvliegtuig en het ruimtevaartuig van Virgin Galactic. New York Pizza wil een van de bezorgers een ruimtevlucht laten maken met een van de drie commerciële aanbieders.
Volledig scherm
Het draagvliegtuig en het ruimtevaartuig van Virgin Galactic. New York Pizza wil een van de bezorgers een ruimtevlucht laten maken met een van de drie commerciële aanbieders. © REUTERS

Waarom dit bedrijf een pizzabezorger de ruimte in wil sturen

Het personeelstekort loopt nog altijd op en steeds meer bedrijven bedenken opmerkelijke lokkertjes om werkzoekenden over te halen bij hen te komen werken. Pizzaketen New York Pizza gooit een trip naar de ruimte in de strijd. De beste pizzabezorger wint een vlucht aan boord van een van de drie commerciële aanbieders van ruimtereizen, met een prijskaartje van 200.000 euro.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?