De vrouwen van Boerenkamps Mode (met vooraan eigenaresse Monique Loverbosch) houden uit protest tegen de lockdown de hele week een weekmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De vrouwen van Boerenkamps Mode (met vooraan eigenaresse Monique Loverbosch) houden uit protest tegen de lockdown de hele week een weekmarkt. © Rene Manders/DCI Media

Woede bij eigenaresse Brabantse modezaak: ‘Ze jagen klanten naar België en maken ons kapot’

In België en Duitsland worden de winkels overspoeld met Nederlandse klanten. Voor de eigenaresse en medewerkers van Boerenkamps Mode uit het Brabantse Deurne is de maat vol. Ze gaan de hele week protesteren door een weekmarkt met kleding te houden op hun stoep. ,,Het is mentaal allemaal te zwaar. Omdat het uitzichtloos is.”  

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.