Volledig scherm
De hulpdiensten in actie op de A35 © Floris Kayim/News United

A35 bij Wierden tijdelijk dicht na ongeval: vrouw overgebracht naar ziekenhuis

WIERDEN - Een vrouw is vrijdagavond gewond geraakt bij een ernstig ongeval op de A35 ter hoogte van Wierden. Ze verloor de macht over haar auto en crashte op de snelweg. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en heeft volgens de agenten een engeltje op haar schouder gehad. 

Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval. Waardoor de vrouw de macht over het stuur verloor, is niet bekend. Het gebeurde op de A35 in de richting van Nijverdal. De weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer, maar wordt snel weer vrijgegeven.

Volledig scherm
De hulpdiensten in actie op de A35 © Floris Kayim/News United
  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Reggestreek