De spoorwegovergang waar het ongeluk gebeurde. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.
Volledig scherm
De spoorwegovergang waar het ongeluk gebeurde. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. © Jan Willem Klein Horstman (News United)

Aanrijding tussen trein en vrachtwagen in Wierden, treinverkeer hervat

updateWIERDEN - Een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen in Wierden zorgt ervoor dat er geen treinverkeer mogelijk is tussen Deventer en Almelo. Het treinverkeer is ruim twee uur gestremd geweest. Iets voor half elf kon het treinverkeer weer worden hervat.

  1. Hoe Gerrit uit Almelo na twee bierglazen inburgerde in Warstein en er zelfs koning werd: ‘Het groeide gigantisch uit de klauwen’
    PREMIUM

    Hoe Gerrit uit Almelo na twee bierglazen inburgerde in Warstein en er zelfs koning werd: ‘Het groeide gigantisch uit de klauwen’

    Voor Gerrit Makkinga gaat er niets boven Warsteiner. Niet alleen op het biertje zelf is hij verzot, hij verzamelt ook alles wat los en vastzit van het merk. Z’n band met het merk gaat inmiddels zover dat hij volledig is ingeburgerd in Warstein, het plaatsje in Duitsland waaraan het biertje z’n naam ontleent. De Almeloër bracht het daar nu zelfs tot schutterskoning.
    Almelo