News United / Jan Willem Klein Horstman
Volledig scherm
© News United / Jan Willem Klein Horstman

Auto over de kop langs A1 bij Enter: politie houdt persoon aan

ENTER - Op de snelweg A1 bij Enter is zondagochtend een auto van de weg geraakt, tegen de vangrail gebotst nabij een groot verkeersbord en over de kop geslagen. De politie heeft een persoon aangehouden. 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Mark Rutte heeft ‘geen idee’ van Twents kanaaldrama? VVD-ministers waren wél op de hoogte (en wilden niets)
  PREMIUM

  Mark Rutte heeft ‘geen idee’ van Twents kanaaldra­ma? VVD-ministers waren wél op de hoogte (en wilden niets)

  ‘Geen idee.’ Premier Mark Rutte (VVD) en minister Hugo de Jonge (CDA) toonden zich dezer dagen stomverbaasd over het bestaan van het kanaaldrama in Twente. Opmerkelijk, want twee VVD-collega’s waren zeker op de hoogte van de 400 beschadigde panden langs Kanaal Almelo-De Haandrik en hun wanhopige bewoners. Die laatsten hebben hun hoop nu gevestigd op Mona Keijzer.
  Daarlerveen