Erwin Geels heeft een cd gemaakt met gevoelige en vrolijke liedjes, gezongen in het Enters. De opbrengst is voor het Reggedal waar zijn ouders kort na elkaar zijn gestorven.
Volledig scherm
Erwin Geels heeft een cd gemaakt met gevoelige en vrolijke liedjes, gezongen in het Enters. De opbrengst is voor het Reggedal waar zijn ouders kort na elkaar zijn gestorven. © Marieke Amelink

Bedankje voor zorgmedewerkers Reggedal: Erwin Enter maakt cd met ‘egchen Eanterse’ liedjes

ENTER - Hij verloor zijn beide ouders in amper zeven weken tijd. Erwin Geels uit Enter kan het maar moeilijk verteren. Aan goede zorg ontbrak het niet in het Reggedal waar zijn ouders verbleven. Om de zorgmedewerkers te bedanken, heeft de keeper van SV Enter en Enter Vooruit een cd’tje gemaakt. Met melancholieke en vrolijke liedjes. „In dialect, want ik sin nun egchen Eantersen.”

  1. Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikkeling schaden
    PREMIUM

    Dit zijn dus geen grappen: pesticiden kunnen hersenen in ontwikke­ling schaden

    Nou las ik me daar toch een gek bericht. Echt heel raar. Over pesticiden. En dan heb ik het dus niet over de hulp die ervoor zorgt dat een broodje steeds warmer en dunner wordend vlees dwars door het menselijk lichaam toch nog zo goed als blindelings de uitgang weet te vinden. Dat is peristaltiek. Lezers die dat onderscheid niet weten te maken werken waarschijnlijk de hele dag in de bestrijdingsmiddelenindustrie. Of die zijn aan de drugs. Wat in de praktijk op hetzelfde neerkomt. Je wordt er namelijk nogal daas van. Van die pesticiden. Want daar is dus iets raars mee aan de hand.
    Diepenheim