Volledig scherm
Boaz en zijn ouders Christiaan en Marjolein zijn dolblij met de nieuwe bus. © Emiel Muijderman

Boaz heeft nieuwe bus dankzij Facebookactie

WIERDEN - De familie Post uit Wierden heeft dankzij de Facebookactie van vrienden een nieuwe, aangepaste bus voor zoon Boaz.

De zwarte Volkswagen Transporter, compleet met rolstoellift, is dezelfde auto als hun vorige, die total loss raakte bij een ongeval op de N36. Maar het is een nieuw model, met een betere aanpassing.

Overdonderd
Christiaan en Marjolein Post kunnen hun gevoelens nauwelijks onder woorden brengen, nu dankzij de hulp van heel veel mensen hun gezinsleven weer compleet is. Ze hadden het zonder die mensen niet op deze manier voor elkaar gekregen. „We werden overdonderd door de grote betrokkenheid bij ons gezin”, aldus Christiaan. „We zijn onvoorstelbaar dankbaar voor alle bijdragen”, vult Marjolein aan. „We willen iedereen die heeft geholpen nogmaals bedanken.”

Samen op stap
Bijna drie maanden lang kon het gezin geen kant op nadat hun busje betrokken raakte bij een aanrijding. Het Wierdense gezin - behalve Boaz hebben Christiaan en Marjolein nog zoon Juda (7) en dochter Talitha (13) - gaat het liefst met z’n allen op stap, maar dat kon de afgelopen tijd niet. „Nu zijn we zondag met z’n allen in één auto naar de kerk geweest.We zijn zo blij dat we nu weer samen weg kunnen. Het is echt een zegen.”

Almelo e.o.