Volledig scherm
Ongeval in Hoge Hexel. © News United / Emiel Geerding

Brommerrijder gewond bij frontale botsing met auto in Hoge Hexel

HOGE HEXEL - Op de Hexelseweg in Hoge Hexel zijn zaterdagavond een brommer en een auto frontaal op elkaar gebotst. Hierbij raakte de brommerrijder gewond. 

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Wel was er door de botsing flinke schade aan de personenauto, die door een bergingsbedrijf moest worden weggesleept.

Het ongeval gebeurde nadat de brommerrijder wilde oversteken en daarbij de automobilist over het hoofd zag. De kruising werd door de politie afgesloten voor verkeer.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Reggestreek