Volledig scherm
Burgemeester Henk Robben van Wierden gaat bij inwoners op bezoek. © Emiel Muijderman | De Twentsche

Burgemeester Wierden komt op de koffie

WIERDEN - Burgemeester Henk Robben gaat dit jaar op bezoek bij inwoners van de gemeente Wierden. Het liefst drinkt hij koffie met mensen die met een project bezig zijn of met inwoners die een bijzonder idee of verhaal hebben.

Robben gaf in zijn nieuwjaarstoespraak al aan niet meer op bezoek te gaan bij echtparen in de gemeente die 55 jaar getrouwd zijn. De burgemeester gaat nog wel naar de echtparen toe die 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Zo krijgt hij tijd om op huisbezoek te gaan bij inwoners van de gemeente Wierden. 

Welkom Wierden

Met het initiatief hoopt Robben 'nog beter te weten' wat er speelt in de samenleving. Met de bezoekjes geeft hij ook invulling aan het nieuwe thema Welkom Wierden dat dit jaar centraal staat: de bewoners nog meer betrekken en laten meedoen bij projecten.

Aanmelden

Inwoners kunnen zich aanmelden voor een huisbezoek van de burgemeester. Uit de aanmeldingen worden een aantal inwoners gekozen waar hij op bezoek gaat. Hij is op zoek naar mooie verhalen, ideeën of initiatieven. Of juist projecten, initiatieven en acties waar inwoners al mee bezig zijn waarvan hij op de hoogte moet zijn. Aanmelden kan via c.valk@wierden.nl. Graag ook de reden vermelden. Inwoners die worden uitgekozen krijgen hier persoonlijk bericht over.

Reggestreek