Zo kan het gaan. Eerder werd met en feestje activiteitencentrum ’t Zumpke heropend, nu hangen er donkere wolken boven deze en meer  initiatieven in Wierden. Voormalig wethouder Theo de Putter “Dit geeft een kaalslag in het verenigingsleven waar Wierden veel last van blijft houden, ook als de financiën allang weer op peil zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Zo kan het gaan. Eerder werd met en feestje activiteitencentrum ’t Zumpke heropend, nu hangen er donkere wolken boven deze en meer initiatieven in Wierden. Voormalig wethouder Theo de Putter “Dit geeft een kaalslag in het verenigingsleven waar Wierden veel last van blijft houden, ook als de financiën allang weer op peil zijn.” © Lenneke Lingmont

Door kaalslag in verenigingsleven van Wierden: ‘Een saaie slaapwijk van Almelo dreigt’

WIERDEN - Meerdere verenigingen en organisaties uit Wierden en Enter sluiten een opheffing niet uit als de politiek eind deze maand instemt met de forse bezuinigingen op hun subsidies. Ze vroegen de gemeenteraad deze week dan ook om eind deze maand deze suggesties van burgemeester en wethouders af te wijzen.

  1. Grote ingreep ‘hobbelplein’ Binnenhof in Wierden stap dichterbij: ‘Saaie parkeerplaats’ kan veel mooier
    PREMIUM

    Grote ingreep ‘hobbel­plein’ Binnenhof in Wierden stap dichterbij: ‘Saaie parkeer­plaats’ kan veel mooier

    WIERDEN - Stortbui in aantocht? Dan houden winkeliers aan het Binnenhof in Wierden hun hart vast. De ondernemers kunnen zich steevast voorbereiden op een waterballet voor de deur. Klanten komen regelmatig met zeiknatte voeten de winkels binnen. Nog steeds. Al jaren klinkt de roep om wat aan de afwatering te doen. Nu lijkt er schot in de zaak te komen. „Liever vandaag dan morgen.”

Reggestreek