Eigenaar Richard Paauwe van het pand waar  Café Bartje weer open zou gaan, weet van niks. „Wat er gezegd is bij dat kort geding klinkt vooral erg voorbarig.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Richard Paauwe van het pand waar Café Bartje weer open zou gaan, weet van niks. „Wat er gezegd is bij dat kort geding klinkt vooral erg voorbarig.” © Reinier van Willigen

Eigenaar pand Café Bartje in Wierden verrast door aangekondigde heropening: ‘Ik wil misschien wel wat anders’

WIERDEN - Nieuwe uitbaters voor Café Bartje in Wierden? De kroeg volgend jaar weer open? Dat klinkt allemaal prachtig, maar pandeigenaar en voormalig caféhouder Richard Paauwe (48) weet van niets. Hij tempert de verwachtingen. „Wie weet heb ik wel andere plannen.”

  1. ‘Koeman is een luie, overschatte trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’
    De Ballen Verstand

    ‘Koeman is een luie, overschat­te trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’

    De Eredivisie ligt stil, maar in de Keuken Kampioen Divisie speelde Heracles Almelo zondag 'gewoon’ tegen FC Den Bosch. Een nipte zege, maar wel drie punten. En dat is toch waar het om draait. In Enschede ging het vooral over randzaken als contracten en een oefenpotje tegen VfL Bochum. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk was ook voer voor discussie in een nieuwe De Ballen Verstand.
    Almelo