Ruiter Don Willemsen heeft zijn paarden thuisgelaten. Dit jaar is hij vrijwilliger bij het jaarlijkse paardensportevenement in Wierden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruiter Don Willemsen heeft zijn paarden thuisgelaten. Dit jaar is hij vrijwilliger bij het jaarlijkse paardensportevenement in Wierden. © Willem Pfeiffer/Hippisch Twente

Eindelijk weer paardensport in Hoge Hexel: ‘We zeuren niet over de strenge reglementen’

HOGE HEXEL/NIJVERDAL - Jaar in jaar uit doet Don Willemsen uit Nijverdal mee aan het Dutch Youngster Festival, het grote paardensportevenement bij manege De Vossenbos. De 28-jarige ruiter is kind aan huis op het terrein in Hoge Hexel. Maar dit voorjaar is alles anders. Willemsen is er wel, maar zijn paarden niet.

  1. Heftig: 17.000 loodzware goederentreinen langs je voordeur, dat is toch niet te doen?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Heftig: 17.000 loodzware goederen­trei­nen langs je voordeur, dat is toch niet te doen?

    Je zou maar aan het spoor in Rijssen, Wierden of Holten wonen. Dan staat je de komende jaren wat te wachten. 17.000 goederentreinen als het tegenzit. Voor de helderheid: dat zijn er bijna 10.000 meer dan nu. En dat terwijl nu de kopjes en schoteltjes al in de kasten rinkelen. Erger nog is dat muren scheuren en tegels knappen. Niet zo gek dat de buren het er niet bij laten zitten.