Twee rake klappen bij Bruins waren genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee rake klappen bij Bruins waren genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. Foto ter illustratie. © Getty Images

Enternaar S. (20) deelt rake klappen uit bij Dancing Bruins, maar heeft daarna alleen nog maar spijt

S. uit Enter is een boom van een kerel. Geen jongen waar je ruzie mee wilt hebben. Het overkwam een andere Twentenaar vorig jaar februari toch. Na een avondje stappen bij Bruins in Saasveld waren twee klappen van S. genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. „Ik schrok zo van mezelf dat ik ben weggerend.”

 1. Sportclub Markelo stoomt vanuit vierde klasse in een streep door naar de tweede klasse: ‘Zo verdiend dit’
  PREMIUM
  met video

  Sportclub Markelo stoomt vanuit vierde klasse in een streep door naar de tweede klasse: ‘Zo verdiend dit’

  De champagne hadden ze bewust niet koud gezet voor de kampioenswedstrijd bij Robur et Velocitas uit Apeldoorn, de nummer drie van de ranglijst. „Dat is de goden verzoeken”, meende Rick Wessels van het voorzittersduo Wessels - Kok van Sportclub Markelo. Bovendien hadden ze de bizarre ontknoping in de Duitse competitie van zaterdag met Borussia Dortmund nog helder voor ogen. „Daar wil je niet aan denken.”
  Markelo