Uitbundigheid tijdens de Enterse Dagen van de laatste editie, alweer zes jaar geleden.
Volledig scherm
Uitbundigheid tijdens de Enterse Dagen van de laatste editie, alweer zes jaar geleden. © Enterse Dagen

Enterse Dagen zijn terug, het dorp gaat bruisende week tegemoet: dit is er te doen

ENTER - Zes jaar is het alweer geleden. Maar de hunkering naar het feest is er niet minder om geworden. De Enterse Dagen staan bij iedereen nog op het netvlies. Dit jaar, na al dat lange wachten, gaat er dan toch van komen. De Enterse Dagen zijn terug.

 1. Organiseren Boulevard Outdoor voelt superlekker zonder waslijst coronaregels: ‘Denken zelfs na over nog een festijn op Het Lageveld’
  PREMIUM

  Organise­ren Boulevard Outdoor voelt superlek­ker zonder waslijst coronare­gels: ‘Denken zelfs na over nog een festijn op Het Lageveld’

  WIERDEN - De reusachtige feesttenten, drankpunten en de entree staan al. Podiumbouwers klimmen gezekerd en al de torens van de mainstage in om de constructie te verhogen. Organisator Eser Güzel (40) loopt ontspannen over Het Lageveld, waar zaterdag duizenden bezoekers losgaan op dikke beats of meebrullen met smartlappen. „Dit voelt toch echt wel anders dan vorig jaar.”
 2. Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeristen en schuinsmarcheerders; misschien tijd voor een eigen bos?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeris­ten en schuinsmar­cheer­ders; misschien tijd voor een eigen bos?

  REGGESTREEK - Schijn bedriegt. Tussen Hoge Hexel en Daarle ligt een ogenschijnlijk onschuldige picknickplaats. Een stukje fraaie, groene idylle. Ruim 25 jaar geleden populair onder bijna-vakantiegangers die hun caravan en voortent een dagje wilden uittesten. Wat hebben we veel gespeeld op het veldje en in het bos. Dat is nu niet aan te raden. Je zou je bal maar uit de bosjes willen vissen en in een vol condoom grijpen.

Reggestreek