Koe zorgt voor ravage op A1 bij Enter: bedrijfsbus belandt op de kop

VideoENTER - Op de A1 bij Enter heeft een koe in de nacht van woensdag op donderdag voor een flinke ravage gezorgd. Een bestuurder van een bedrijfsbus zag het beest op de snelweg lopen en moest hem ontwijken. Een vrachtwagen kon dat niet.

De bestuurder van de bestelbus raakte in de slip en is meerdere keren over de kop geslagen. De bus kwam op de kop terecht, waarna de bestuurder met onbekend letsel naar het ziekenhuis is gebracht. De vrachtwagen heeft de koe hard geraakt en flinke schade opgelopen. De koe heeft deze klap niet overleeft. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Hoe de koe op de A1 is gekomen is niet bekend.

Volledig scherm
© News United / Jan Willem Klein Horstman
  1. Robben vertrekt als ridder, Tigchelaar komt naar Wierden als opvolger

    Robben vertrekt als ridder, Tigchelaar komt naar Wierden als opvolger

    WIERDEN - Het komt niet vaak op dezelfde dag voor dat de zittende burgemeester officieel afscheid neemt en zijn opvolger benoemd wordt door de Kroon. Maar het gebeurde gistermiddag in Wierden: daar werd na negen jaar Henk Robben feestelijk uitgezwaaid en vanuit Den Haag maakte het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bekend dat Doret Tigchelaar uit het Gelderse Hattem vanaf 17 juni in zijn voetsporen treedt.

Reggestreek