Stichting Paardrijden Gehandicapten Enter probeert in coronatijd met giften en donaties de eindjes aan elkaar te knopen. Meer vrijwilligers zijn welkom.
Volledig scherm
Stichting Paardrijden Gehandicapten Enter probeert in coronatijd met giften en donaties de eindjes aan elkaar te knopen. Meer vrijwilligers zijn welkom. © Bert Kamp

Leijerweerd in Enter zit krap: ‘Een paard is geen brommer, dat heeft voer en aandacht nodig’

ENTER - De nieuwe coronamaatregelen treffen ook de Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Leijerweerd in Enter. Het valt niet mee voor ze om het hoofd boven water te houden. Gelukkig kregen ze onlangs ruim 1700 euro via de Rabo Clubsupport, vertelt Herman ter Harmsel van de stichting.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.