Volledig scherm
© Lenneke Lingmont

Lierenshop.eu verkast vanuit Rijssen naar Elsmoat Enter

ENTER/RIJSSEN - Het Rijssense bedrijf Lierenshop.eu verhuist op korte termijn naar het Enterse bedrijventerrein De Elsmoat.

]Eigenaar Gerrit Jan Leppink van het bedrijf ziet op de huidige locatie aan de Fahrenheitstraat in Rijssen geen verdere doorgroeimogelijkheden. Vandaar dat staalbedrijf Voortman binnenkort met de nieuwbouw begint op het industrieterrein tussen Rijssen en Enter.
Leppink hoopt dat het nieuwe pand in ongeveer twee maanden klaar is. De kavel waarop Voortman aan de slag gaat met de bouw is 1.400 vierkante meter groot.
Het bedrijf van Leppink is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste lierenhandelaren van West-Europa. Sinds 2006 werkt het bedrijf voornamelijk via de online webshop. „De nieuwe locatie is een ideale plek”, zegt Leppink over de verhuizing. „Logistiek gezien ligt de locatie ideaal en ik heb er voldoende ruimte om te groeien.

De laatste tijd lijkt de interesse voor kavels op de Elsmoat aan te trekken. Verschillende Rijssense en Wierdense bedrijven verkassen de komende tijd naar het bedrijventerrein.
Zo kozen eerder onder meer Alpine Isolatie, Hofman Animal Care en Boerenwinkel.nl al voor een plek op de Elsmoat.

Almelo e.o.