Een eerdere editie van Boulevard Outdoor op het Lageveld in Wierden.
Volledig scherm
Een eerdere editie van Boulevard Outdoor op het Lageveld in Wierden. © Bert Kamp

Meer dan 50 artiesten Boulevard Outdoor Wierden

WIERDEN - Voor de negende editie van Boulevard Outdoor komen op zaterdag 29 juni meer dan 50 artiesten naar het  Lageveld in Wierden.

 1. SVZW wil niet langer alleen maar spelers halen: ‘Doelstelling is dat meer eigen jongens in het eerste gaan voetballen’
  PREMIUM

  SVZW wil niet langer alleen maar spelers halen: ‘Doelstel­ling is dat meer eigen jongens in het eerste gaan voetballen’

  WIERDEN - SVZW vaart de laatste jaren een andere koers. De club heeft nog steeds de ambitie terug te keren naar de hoofdklasse, maar wil dit de komende jaren doen met steeds meer spelers uit de eigen gelederen. Dat de hoofdklasse nog ver uit het zicht is, lijkt vooral te komen door de vele blessures onder de sterkhouders van de Wierdense ploeg. In de derby tegen DOS’37 wonnen de Zwaluwen wel weer overtuigend: 3-1.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Reggestreek