Bertus Heutink (rechts) hijst met dochter Jessica (naast hem) en schoonzoon Henk Fokke de vlag in top van het 100-jarige Heutink Onderwijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Bertus Heutink (rechts) hijst met dochter Jessica (naast hem) en schoonzoon Henk Fokke de vlag in top van het 100-jarige Heutink Onderwijs. © Lenneke Lingmont

Overleden Wierdense ondernemer Heutink wist juiste mensen om zich heen te verzamelen

WIERDEN/RIJSSEN - De markante ondernemer Bertus Heutink is zondag overleden. De Wierdenaar werd 84 jaar. Hij bouwde met veel handelsgeest zijn bedrijf uit tot een landelijk leverancier van onderwijsmaterialen. Daarnaast was hij jarenlang de flamboyante mede-hoofdsponsor van voetbalclub SVZW.

 1. Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?

  REGGESTREEK - Week 28 van 2022 gaat ongetwijfeld de boeken in als de week van het Pride Event in Nijverdal. Een kleurrijke uiting van gender- en seksuele diversiteit, onder aanvoering van 3FM-radio-dj Timur Perlin en de Nijverdalse Kimberley Kooi (20). Mooi dat het kan en kennelijk is het hard nodig in een ‘klein, conservatief en gelovig dorp’ als Nijverdal.
 2. Torenhoge gasprijs jaagt Twentenaren naar houtkachels, ondanks de fijnstofkritiek: ‘Ze vliegen de winkels uit’
  PREMIUM
  Met poll

  Torenhoge gasprijs jaagt Twentena­ren naar houtka­chels, ondanks de fijnstof­kri­tiek: ‘Ze vliegen de winkels uit’

  WIERDEN/VRIEZENVEEN/DEN HAM - Terwijl het buiten 30 graden is, denk je niet direct aan een gezellig knappend haardvuur. Maar niets blijkt minder waar. Door de stijgende gasprijs kopen Nederlanders volop houtkachels, om het straks na de zomer niet koud te krijgen. Ondernemers in Twente klagen niet, want hun eigen schoorstenen roken er geweldig door.

Reggestreek