Peter Broeze kan vanaf zaterdag met de opening van zijn werkplaats genieten van zijn werk als kunstenaar.  „Ik heb altijd gevoeld dat ik creatief wilde zijn maar er was weerstand.”
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Broeze kan vanaf zaterdag met de opening van zijn werkplaats genieten van zijn werk als kunstenaar. „Ik heb altijd gevoeld dat ik creatief wilde zijn maar er was weerstand.” © Frans Nikkels

Peter (33) uit Enter gooit roer in zijn leven om, maar raadt het anderen niet aan: ‘Weet waar je aan begint’

ENTER - Peter Broeze uit Enter kan niemand aanraden wat hij de afgelopen vijf jaar uit vrije wil heeft doorgemaakt. Hij werkte met al zijn kracht aan een eigen werkplaats, die zaterdag officieel werd geopend. 

  1. Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?

    REGGESTREEK - Week 28 van 2022 gaat ongetwijfeld de boeken in als de week van het Pride Event in Nijverdal. Een kleurrijke uiting van gender- en seksuele diversiteit, onder aanvoering van 3FM-radio-dj Timur Perlin en de Nijverdalse Kimberley Kooi (20). Mooi dat het kan en kennelijk is het hard nodig in een ‘klein, conservatief en gelovig dorp’ als Nijverdal.

Reggestreek