De praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur Hollander-Smeenk is overgenomen. Joke Hollander-Smeenk, Rita Oude Nijhuis en Bertine Borghuis-Bloemendaal gaan verder met hun werk in Medisch Centrum Wierdense Aa.
Volledig scherm
De praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur Hollander-Smeenk is overgenomen. Joke Hollander-Smeenk, Rita Oude Nijhuis en Bertine Borghuis-Bloemendaal gaan verder met hun werk in Medisch Centrum Wierdense Aa. © Joke Hollander-Smeenk

Reguliere en alternatieve fysiotherapie gaan samen in Wierden

WIERDEN - De praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur Hollander-Smeenk fuseert met de Fysiotherapiepraktijk Wierden in het gezondheidscentrum Wierdense Aa. Eigenaar-fysiotherapeut Joke Hollander-Smeenk ziet hiermee haar wens in vervulling gaan om een verbindende schakel te vormen tussen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg.

 1. Emotionele start in Enschede: Almeloopers en tientallen andere teams onderweg in Roparun
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Emotionele start in Enschede: Almeloop­ers en tientallen andere teams onderweg in Roparun

  Als eerste mochten de Almeloopers zaterdagochtend aan hun tocht van 560 kilometer naar Rotterdam beginnen. In hun kielzog nog ruim 200 andere teams. Allemaal lopen ze zich de benen uit het lijf, om maandagmiddag aan te komen op de Coolsingel. Met maar een doel: geld ophalen voor zorg aan mensen met kanker. En iedereen heeft wel een naaste in zijn hoofd voor wie hij of zij dat doet.
  Almelo