Volledig scherm
De spelers van de revue hebben er weer zin in. © PR

Revue ‘Wierden geet vedan’ neemt alles weer op de hak

WIERDEN - De leden van de Revue ‘Wierden geet vedan’ zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de voorstellingen van dit jaar. Tijdens de Agri Fair mogen ze het podium weer op.


De club brengt een twee uur durende aaneenschakeling van sketches op de planken. Een groot deel van de show wordt gedomineerd door zang en voordrachten in het Twents. De acteurs steken vervolgens de draak met allerlei lokale, regionale en landelijke onderwerpen. Zo gaan ze aan de haal met de bucket list, DigiD, de Olympische Spelen en andere hete hangijzers van deze tijd. Ook staat er weer een serie sketches met het thema Reggestreekproat op het programma. In dat onderdeel van de voorstelling nemen de spelers bekende Wierdenaren op de hak. Tevens gaan ze in op enkele thema’s die de dorpspolitiek van het afgelopen jaar domineerden.

De voorstellingen zijn op 17, 18 en 19 augustus om 20.00 uur op het terrein van de Agri Fair aan de Sluizendijk 2. Kaarten kosten 7 euro per stuk en deze zijn verkrijgbaar bij H.Hammers (0546 57 60 26) en Boekhandel Reterink.
Info: www.agrifair-wierden.nl.

Almelo e.o.