Volledig scherm
De Rotary Wierden houdt zondagmiddag een veiling in Almelo, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Skik Twente. © ANP

Rotary Wierden houdt veiling voor Skik Twente

WIERDEN/ALMELO - De Rotary Wierden houdt zondag vanaf 15.30 uur een veiling  in grandcafé Ledeboer (Wierdensestraat 2) in Almelo. De opbrengst s bestemd voor de Stichting Skik Twente, die overbelaste mantelzorgers een zorgeloze vakantie biedt. 

 Bij deze veiling kan onder meer worden geboden op kunstvoorwerpen, luxe artikelen en zelfs een dagje op het IJsselmeer. De veiling wordt geleid door acteur Laurens ten Den. Vanaf 14.00 uur kunnen alle aangeboden zaken worden bekeken. 

De opbrengst van de veiling wordt met de helft verhoogd door de NSGK, de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind. 

  1. Wensboom goede doel
van kerstmarkt Wierden

    Wensboom goede doel van kerstmarkt Wierden

    WIERDEN - De Wensboom is zaterdag het goede doel van de kerstmarkt, die tussen 14.30 en 20.00 uur in het Wierdense centrum wordt georganiseerd door de lokale serviceclubs Rotary en Lions. Deze boom staat ergens op de markt. Iedere bezoeker kan daarin een wens voor een ander ophangen. Een commissie, bestaand uit leden van de serviceclubs, beoordeelt de verzoeken. De mooiste worden uitgevoerd. Hiervoor zamelen de standhouders en de vrijwilligers op de kerstmarkt het benodigde geld in.

Reggestreek