Volledig scherm
Met de lasergun werden donderdagmiddag drie hardrijders op de Witmoesdijk in Enter betrapt. © Politie

Slechts drie bonnen in Enter, maar dat hadden er veel meer kunnen zijn

ENTER -  De politie heeft donderdag tussen 16.30- en 17.10 uur een snelheidscontrole gehouden op de Witmoesdijk. Er zijn drie bonnen uitgedeeld, maar dat hadden er volgens de politie veel meer kunnen zijn want menige automobilist reed te hard. 

De politie heeft met de lasergun alleen de excessen aangepakt en liet regelmatig het waarschuwingsbordje ‘Let op je snelheid’ oplichten. De gemeten hoogste snelheid was 100 kilometer per uur en die werd gereden door een beginnende bestuurder uit Enter.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.

Reggestreek