Richard en Kim Tukkers uit Enter beginnen naast hun cateringbedrijf een groente en fruitwinkel in hetzelfde pand aan de Dorpsstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard en Kim Tukkers uit Enter beginnen naast hun cateringbedrijf een groente en fruitwinkel in hetzelfde pand aan de Dorpsstraat. © Lars Smook

Snakken naar verse groenten en fruit in Enter voorbij: Tukkers Culinair opent eigen winkel

ENTER - Snakken naar een verse groenten- en fruitwinkel. In Enter zaten de gezonde levensgenieters erom te springen. Dat de nood zo hoog was, vernam Richard Tukkers pas vorig jaar, toen hij zijn plannen allang klaar had liggen. Donderdagochtend opende hij samen met zijn vrouw Kim de verswinkel aan de Dorpsstraat. In hetzelfde pand als hun cateringsbedrijf Tukkers Culinair.

 1. Alfons verliest hoger beroep over flitspaal tussen Nijverdal en Wierden: ‘Het stopt hier nu écht’
  PREMIUM

  Alfons verliest hoger beroep over flitspaal tussen Nijverdal en Wierden: ‘Het stopt hier nu écht’

  Het ‘flitsdossier’ van Alfons Schotman, bedrijfsmanager van wasserij CleanLease uit Raalte, gaat dicht. De afgelopen jaren streed Schotman tegen een volgens hem ‘op hol geslagen flitspaal’ op de N35 tussen Wierden en Nijverdal. Drie van zijn chauffeurs reden ‘opeens’ negen boetes bij elkaar. Eind januari kwam de flitspaalzaak voor bij het Gerechtshof in Leeuwarden. In de uitspraak laat het hof weten ‘niet te twijfelen aan de juistheid van de snelheidsmetingen’.
 1. Twentebad Hengelo weer open voor buitenzwemmers
  Play

  Twentebad Hengelo weer open voor buitenzwem­mers

 2. TERUGKIJKEN | Lilian Marijnissen (SP) in gesprek met Twente
  Play
  Van Torentje naar Torentje

  TERUGKIJ­KEN | Lilian Marijnis­sen (SP) in gesprek met Twente

Reggestreek