Volledig scherm
Op zaterdag 6 en 13 april kan weer snoeiafval naar de paasvuren in Wierden en Enter worden gebracht.

Snoeiafval gevraagd voor paasvuren in Enter en Wierden

ENTER/WIERDEN - Het opbouwen van de paasvuren in Enter en Wierden is sinds een week in volle gang. Ook deze zaterdag kan weer snoeiafval naar de boakes aan de rand van de wijk Zuidbroek (via de Klumpershoekweg) in Wierden en op De Mors in Enter worden gebracht. Dat kan van 9.00 tot 16.00 uur en ook nog op zaterdag 13 april.

De gemeente Wierden benadrukt dat alleen snoeiafval welkom is. Ander tuinafval als wortels, stobben en dikke stammen zijn ongeschikt voor de paasvuren. Bij de boakes is toezicht en de gemeente waarschuwt dat overtreders het risico lopen op een bon. 

  1. Robben vertrekt als ridder, Tigchelaar komt naar Wierden als opvolger

    Robben vertrekt als ridder, Tigchelaar komt naar Wierden als opvolger

    WIERDEN - Het komt niet vaak op dezelfde dag voor dat de zittende burgemeester officieel afscheid neemt en zijn opvolger benoemd wordt door de Kroon. Maar het gebeurde gistermiddag in Wierden: daar werd na negen jaar Henk Robben feestelijk uitgezwaaid en vanuit Den Haag maakte het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bekend dat Doret Tigchelaar uit het Gelderse Hattem vanaf 17 juni in zijn voetsporen treedt.

Reggestreek