n35 wierden
Volledig scherm
n35 wierden © News United / Jan Willem Klein Horstman

Veel overlast op N35 door kop-staartbotsing bij Wierden

WIERDEN – Twee auto’s zijn donderdagmorgen tegen elkaar gebotst op de N35 bij Wierden. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de stoplichten bij de Vossenbosweg richting Nijverdal. Geen van de inzittenden raakte gewond.

 1. Grote ingreep ‘hobbelplein’ Binnenhof in Wierden stap dichterbij: ‘Saaie parkeerplaats’ kan veel mooier
  PREMIUM

  Grote ingreep ‘hobbel­plein’ Binnenhof in Wierden stap dichterbij: ‘Saaie parkeer­plaats’ kan veel mooier

  WIERDEN - Stortbui in aantocht? Dan houden winkeliers aan het Binnenhof in Wierden hun hart vast. De ondernemers kunnen zich steevast voorbereiden op een waterballet voor de deur. Klanten komen regelmatig met zeiknatte voeten de winkels binnen. Nog steeds. Al jaren klinkt de roep om wat aan de afwatering te doen. Nu lijkt er schot in de zaak te komen. „Liever vandaag dan morgen.”
 2. Jeroen (33), Rob (39) en Robert (33) stoppen met hun banen om van hun passie werk te maken: de beste wijn maken in Twente
  PREMIUM

  Jeroen (33), Rob (39) en Robert (33) stoppen met hun banen om van hun passie werk te maken: de beste wijn maken in Twente

  GEESTEREN/WIERDEN - Altijd al gedroomd van een leven als wijnboer? Ga dan bij Jeroen, Rob en Robert in de leer. Het gezelschap, beter bekend als De Wijnmakers, opent dit najaar een wijnacademie. Niet op de huidige thuisbasis in het Wierdense Rectum, maar op het Land van Maas en Webbink bij Geesteren. Een droomlocatie, waar ze ook een eigen restaurant beginnen.

Reggestreek