Johan Coes op z’n laatste werkdag tussen het groen bij het Wierdense raadhuis. „Ik was ook de wethouder van biodiversiteit.”
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Coes op z’n laatste werkdag tussen het groen bij het Wierdense raadhuis. „Ik was ook de wethouder van biodiversiteit.” © Lenneke Lingmont

Wat mist vertrekkend wethouder Johan Coes (65) van Wierden straks? ‘Dat je wat kunt betekenen voor de inwoners van je gemeente’

WIERDEN - De gemeente Wierden en Johan Coes leken voor elkaar geboren. Toch zet de wethouder een punt achter zijn lange bestuurlijke loopbaan. „Het is mooi geweest, er is veel geregeld.”

  1. Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Nijverdal krijgt nog even een vileine sneer tijdens kleurrijk Pride Event, want wat weten wij er in ons ‘kleine dorpje’ nou van?

    REGGESTREEK - Week 28 van 2022 gaat ongetwijfeld de boeken in als de week van het Pride Event in Nijverdal. Een kleurrijke uiting van gender- en seksuele diversiteit, onder aanvoering van 3FM-radio-dj Timur Perlin en de Nijverdalse Kimberley Kooi (20). Mooi dat het kan en kennelijk is het hard nodig in een ‘klein, conservatief en gelovig dorp’ als Nijverdal.

Reggestreek