De eerste van 15 tiny houses op het terrein achter de Poolsestraat in Sprang-Capelle. Is die te groot, of valt het wel mee?
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste van 15 tiny houses op het terrein achter de Poolsestraat in Sprang-Capelle. Is die te groot, of valt het wel mee? © Roel van der Aa

Buurt schrikt van eerste ‘mini-woning’ in Sprang-Capelle: ‘Is dit een tiny house of een tiny villa?’

Het verzet tegen een wijkje met tiny houses in het Brabantse Sprang-Capelle laait weer op. Nu de eerste ‘mini-woning’ er staat, roeren omwonenden zich. De woning is in hun ogen te groot. ,,Dit is geen tiny house, maar een tiny villa.”

0 reacties

  1. Hypotheker: hypotheekrentes blijven voorlopig laag

    Hypotheker: hypotheek­ren­tes blijven voorlopig laag

    De hypotheekrentes blijven de komende periode nog op een zeer laag niveau en zullen maar licht stijgen, verwacht hypotheekadviseur De Hypotheker. Daarbij gaat het hypotheekadviesbureau ervan uit dat de inflatie, die voor een rentestijging kan zorgen, tijdelijk is. Ook het adviesbureau kijkt naar het monetaire beleid van de Europese Centrale Bank (ECB), maar denkt dat de officiële rentetarieven voorlopig met rust gelaten zullen worden. De ECB heeft al gezegd de komende tijd niet aan de rente te willen tornen.