De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg.
Volledig scherm
De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg. © Sjoerd Eickmans, vtwonen

Keukens worden zachter en warmer van kleur en vorm: ‘Er is wat meer elegantie’

vraag 't vtwonenVoor veel Nederlanders bleek de pandemie aanleiding om eindelijk eens dat kookeiland aan te schaffen dat ze zo mooi vinden. Keukenzaken hebben al bijna twee jaar met een hoge werkdruk te maken. Welke kleuren en details zijn het populairst? Formulemanager Tanja Saarberg van vtwonen vertelt over de trends van 2022.

  1. Zanger Gordon (54) woont in een luxueus penthouse mét privélift: ‘Uitzicht is fantastisch’
    PREMIUM
    met foto's

    Zanger Gordon (54) woont in een luxueus penthouse mét privélift: ‘Uitzicht is fantas­tisch’

    We kennen Gordon Heuckeroth (54) vooral als zanger, presentator en jurylid, maar hij gooide het roer om en is nu ook als interieurontwerper aan de slag gegaan. Zijn Amsterdamse penthouse met vier slaapkamers en riant terras kan alvast dienen als visitekaartje: ,,Toen ik het kocht, was het nog niet afgewerkt. Maar ik zag onmiddellijk het resultaat voor me’’, vertelt hij aan woonexpert Bjorn Cocquyt.