Miljuschka krijgt hulp van architect Michiel de Zeeuw: ‘Ik zou de muur iets lichter doen’

Vlog DroomboerderijTelevisiekok Miljuschka Witzenhausen (33) verhuist met haar gezin naar een kaasboerderij. Er moet alleen nog ontzettend veel gebeuren en ze staat constant voor dilemma’s. In haar wekelijkse vlog voor deze site laat ze zien hoe ze haar eigen droomboerderij creëert.

Het is tijd om de vloer te kiezen. Miljuschka en haar vriend Philip gaan voor een gietvloer van beton met de spannende naam ‘raw concrete’. Vervolgens ontmoet ze een lotgenoot met verbouwingsperikelen: Gordon. ,,Gelukkig hoef ik het zelf niet te doen. Ik heb zoveel respect voor de mannen die dat allemaal kunnen.” Om vervolgens net als Miljuschka te mopperen. ,,Verbouwen is de hel op aarde.”

Aannemer ontslagen

Het verloopt dan ook erg moeizaam allemaal, de verbouwing van Miljuschka's droomboerderij. Deze week liet ze weten dat ze het aan de stok heeft met haar aannemer. Ze heeft de samenwerking gestopt. Dat betekent: nóg meer de regie zelf doen.  

Gelukkig heeft ze een goed netwerk en heeft ze de bekende interieurarchitect Michiel de Zeeuw uitgenodigd om haar te helpen bij het uitzoeken van de kleuren voor de gang en het trapgat. ,,Wat heb je je op de hals gehaald, hè”, vraagt hij zich af. Hij geeft een paar bruikbare tips. Als het stel de lambrisering donker wil maken, zou hij de muren toch echt een lichte kleur geven. Tot verbazing van Miljuschka is zelfs Philip blij met de kleur die De Zeeuw adviseert. 

Bekijk hieronder de vlog van vorige week:

Volledig scherm