Noëlle Baartmans zoekt naar levendige mix van oud en nieuw

Binnenkijken bijHet is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat Evelyn Struik op bezoek bij influencers op het gebied van interieur. Dit keer naar haar vriendin en partner Noëlle Baartmans. Samen zijn ze ENstudios, dat interieurs ontwerpt en inricht.

Bij ENstudios werken ze van begin tot eind aan de inrichting van een huis. Ze leveren dus niet alleen interieurontwerpen, maar vervaardigen ze ook zelf. Ook knappen ze oude producten op, om ze zo een duurzaam tweede leven te geven. Evelyn en Noëlle maken daarnaast prachtige schilderijen.  

Levendig

Noëlle gaat niet mee met trends, maar maakt juist een statement met een klassiek interieur. Het huis van de interieurstyliste straalt rust en stijl uit. De bijzondere mix van mainstream en vintage spulletjes maakt de inrichting levendig en uniek.

Volledig scherm
© Noëlle Baartmans

Het moge duidelijk zijn: de keuken is Noëlle’s favoriete plek in het huis. Hij is gevuld met kookboeken, vintage posters en potten uit allerlei verschillende landen. Noëlle is fan van lekker koken voor vrienden. Wat volgens haar het huis eigen maakt, is de decoratie die ze van overal ter wereld heeft meegenomen.  Ook voor herinneringen dicht bij huis is er plek: zo heeft ze oude lp’s van haar opa, waaronder the Rolling Stones, Feetwood Mac en Blondie.

Meer foto’s zijn te zien bij Eigen Huis & Tuin.

Volledig scherm
© Noëlle Baartmans