Hank en Suus zijn verrast als hun paardenstal, die uiteraard al geweldig was getransformeerd, nu ook de warmte en allure uitstraalt die past bij hun smaak.
Volledig scherm
Hank en Suus zijn verrast als hun paardenstal, die uiteraard al geweldig was getransformeerd, nu ook de warmte en allure uitstraalt die past bij hun smaak. © Weer verliefd op je huis

Prachtige hoge ruimte in huis van Hank en Suus krijgt eindelijk de allure die het verdient

Make-overHet huis van Hank en Suus in Haarlem is bijzonder, het maakt deel uit van een kazerne uit 1882. Het is alleen een ratjetoe van kleuren en meubels geworden, waardoor met name Suus zich niet meer thuis voelt. Ruim 700.000 kijkers zagen gisteren in Weer verliefd op je huis hoe hun huis een flinke make-over krijgt. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?