Rachel haar interieur verandert regelmatig. Momenteel is het rood

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat Evelyn Struik op bezoek bij blogger Rachel van Sas-Siwaletti van de Huismuts.

Rachel van Sas-Siwaletti staat bij velen als ‘de Huismuts’. Op haar YouTube-kanaalInstagram én blog deelt ze alles over haar leven. Van interieur en decoratie tot opvoeding en trouwen.  Samen met haar man Willem en dochters Pip en de pasgeboren Rosie woont ze in Amsterdam. 

Rachel combineert graag verschillende stoffen, prints en kleuren. Op dit moment is  bordeauxrood een van haar favoriete kleuren.  Hoewel de vlogger nog niet zolang in in haar huidige huis woont, heeft ze er toch al compleet haar eigen draai aan weten te geven.

Volledig scherm
© Rachel van Sas-Siwaletti

Warm

Belangrijk voor Rachel is dat het huis warmte uitstraalt. Dat doet ze niet alleen met kleuren, maar ook met persoonlijke voorwerpen. Toch verandert ze ook regelmatig wat. Een nieuwe bank, of een nieuw behangetje. Soms zelfs zo vaak dat Willem het niet meer bijhoudt. 

Volledig scherm
© Rachel van Sas-Siwaletti
Volledig scherm
© Rachel van Sas-Siwaletti

Meer foto’s zien van het interieur van Rachel? Kijk bij Eigen Huis & Tuin.