foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
foto ter illustratie © European Press Agency (EPA)

Acht mensen trappen in val 21-jarige Zwollenaar op Marktplaats: ‘Klik hier’

Zeker acht klanten van Marktplaats trapten in de truc door op een link in WhatsApp te klikken waarna hun bankrekening geplunderd werd. De verdachte van deze oplichting, een 21-jarige Zwollenaar, blijft voorlopig vastzitten.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Eigenaar leegstaande boerderij in Hasselt schrikt van verwoestende brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’
  PREMIUM

  Eigenaar leegstaan­de boerderij in Hasselt schrikt van verwoesten­de brand: ‘Zien dit zeker niet als geluk bij ongeluk’

  De felle brand die zondag de leegstaande boerderij in Hasselt tot de grond toe liet afbranden, zit de potentiële plannen voor woningbouw niet in de weg, vertelt eigenaar Heutink Groep. De vervallen en overwoekerde boerderij was menig inwoner een doorn in het oog en zou al afgebroken worden. Dat is nu niet meer nodig, want het huis is helemaal verwoest. „Maar we zien dit zeker niet als een geluk bij een ongeluk.”
  Hasselt