News United
Volledig scherm
© News United

Auto’s botsen op elkaar vlak bij kruispunt op N35: vertraging tussen Zwolle en Raalte

Bij een kop-staartbotsing in Raalte hebben twee auto’s vanmiddag behoorlijke schade opgelopen. Het ongeluk vond even voor 13.00 uur plaats op de Heinoseweg. Verkeer tussen Zwolle en Raalte ondervindt hinder van het ongeval.

 1. Spanning op camping bij Petra die in Emmeloord woonde, terwijl oud-Zwolse Mayke al juicht: ‘Vloedgolf aan boekingen na code geel’
  PREMIUM

  Spanning op camping bij Petra die in Emmeloord woonde, terwijl oud-Zwol­se Mayke al juicht: ‘Vloedgolf aan boekingen na code geel’

  Sinds Nederland het reisadvies voor Portugal naar code geel versoepelde, stromen de boekingen binnen bij oud-Zwollenaren Mayke Heijmerink en haar partner Gust, die in dat land vakantiewoningen runnen. Voor Petra Karman, die Emmeloord verruilde voor een camping in Frankrijk, is het nog niet zover. Dat land staat nog op oranje, al gaan er woensdag wel versoepelingen in. De tweede zomer in coronatijd komt eraan. ,,Ik verwacht niet dat ze het land snel dichtgooien.”
 2. Ouderenmishandeling komt nog héél veel voor. Hoe kan dat anders, vragen ze zich in Zwolle af
  PREMIUM
  Video

  Ouderenmis­han­de­ling komt nog héél veel voor. Hoe kan dat anders, vragen ze zich in Zwolle af

  Je oude moeder even opsluiten in een kamer, om even snel een boodschap te doen. Of een flink pak slaag uitdelen aan je bejaarde vader, omdat je als mantelzorger je kookpunt hebt bereikt. Een op de twintig ouderen krijgt te maken met ouderengeweld. Hoe kan dat cijfer naar beneden? Met die vraag houden Isala Ziekenhuis, Kadera Veilig Thuis en gemeente Zwolle zich dinsdagmiddag bezig.