Baby Emmelien, dochter van Chiel en Elsemiek van Til en zusje van Madelein.
Volledig scherm
PREMIUM
Baby Emmelien, dochter van Chiel en Elsemiek van Til en zusje van Madelein. © Pedro Sluiter Foto

Baby Emmelien

Emmelien. Zes maanden oud. Dochter van Chiel en Elsemiek van Til, zusje van Madelein (2). Een heerlijk meisje. ,,Echt gericht op mensen’’, zegt haar moeder. Emmelien is geboren op een bijzondere dag. Op 10 oktober 2020 ofwel: 10-10-2020.

 1. Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’
  PREMIUM

  Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’

  Wie heeft het meest complete beeld van het reilen en zeilen in een ziekenhuis? Misschien is het wel Joop van der Veer. Als beveiliger heeft hij 35 jaar lang alles zien langskomen in twee Zwolse ziekenhuizen. Van reanimaties tot het binnenhalen van slachtoffers uit de traumahelikopter, van het rondleiden van de koning tot een vuistslag op zijn eigen oog. Nu zijn werkzame tijd erop zit, blikt hij nog een keer terug.
 2. Brand bij afvalbedrijf van Lidl-miljardair zorgt voor hoofdbrekens in Zwolle: ‘Schade is aanzienlijk’
  PREMIUM
  video

  Brand bij afvalbe­drijf van Lidl-miljardair zorgt voor hoofdbre­kens in Zwolle: ‘Schade is aanzien­lijk’

  Recyclebedrijf PreZero onderzoekt mogelijkheden om het sorteren en verwerken van plastic en verpakkingen snel te hervatten. De verwerkingsinstallatie in Zwolle is onbruikbaar na de verwoestende brand van woensdagochtend. Het vuur is ontstaan in een residubak van de sorteerinstallatie, de oorzaak is nog onduidelijk. De brand heeft overlast veroorzaakt in de omgeving, voor verkeer op de A28 en voor het busvervoer in de regio.