De geparkeerde auto van Nelleke van Twist raakte in de nacht van zaterdag op zondag fors beschadigd na een aanrijding. De veroorzaker blijkt een 17-jarige jongen uit Zwolle.
Volledig scherm
PREMIUM
De geparkeerde auto van Nelleke van Twist raakte in de nacht van zaterdag op zondag fors beschadigd na een aanrijding. De veroorzaker blijkt een 17-jarige jongen uit Zwolle. © Frans Paalman

Bestuurder die Nellekes auto in Zwolle ramde blijkt jongen van 17: ‘Hij was in shock’

Een 17-jarige Zwollenaar blijkt zondagochtend vroeg de auto van Nelleke van Twist in Zwolle te hebben geramd. Hij heeft zich zelf bij de politie gemeld en wordt verdacht van rijden zonder rijbewijs en het verlaten van de plek van een ongeval. 

 1. Tientallen horecabazen gooien terrassen in Zwolle dit weekend al ‘open’: ‘Het kan zo niet langer’
  PREMIUM
  video

  Tientallen horecaba­zen gooien terrassen in Zwolle dit weekend al ‘open’: ‘Het kan zo niet langer’

  Tussen de veertig en vijftig Zwolse horecazaken gooien dit weekend hun terrassen open, om een signaal af te geven naar de overheid. Geen enkele gast mag plaatsnemen: in plaats daarvan vragen horecabazen gasten die eten afhalen om náást de met rood lint afgezette terrassen plaats te nemen. De actie is ook door andere horecazaken door het land opgepikt. ,,We kunnen niet nóg langer blijven bloeden.”
 1. Samenvatting | Heracles Almelo - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Heracles Almelo - PEC Zwolle

  16:54
 2. Aanbod bij afvalbrengpunt Enschede-Zuid blijft maar groeien
  Play

  Aanbod bij afvalbreng­punt Enschede-Zuid blijft maar groeien