Volledig scherm
De fiets en de scooter van Taco Mundo na het ongeval. © Persbureau Noord Oost Nederland

Bizar: maaltijdbezorgers van Taco Mundo in Zwolle botsen op elkaar

Twee bezorgers van Mexican Delivery Service Taco Mundo zijn vrijdagavond op elkaar gebotst in Zwolle. De ene bezorger was op de fiets, de andere op een scooter. Het ongeval vond plaats ter hoogte van Euromaster aan de Burgemeester Roelenweg.

De fiets liep behoorlijk schade op door de botsing: de voorvork brak volledig af. Beide bestuurders werden ter plekke behandeld aan hun verwondingen, waarbij zij werden gehecht door een zogenaamde Rapid Responder van Ambulance IJsselland die snel ter plaatse was.

Een woordvoerder van Taco Mundo Zwolle bevestigde rond etenstijd dat twee van hun bezorgers uit de running waren vanwege een onderlinge botsing, maar ging verder niet in op vragen over oorzaak en gevolg. ,,Ik ben nu namelijk echt even te druk’’,  meldde de man waarna hij ophing.

 1. Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afvaldienst nou zomaar mijn container mee?

  Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afval­dienst nou zomaar mijn container mee?

  Blijdschap en ongeloof bij Bart Mooiweer uit Zwartsluis toen hij op tv ineens zijn al jaren vermiste kat Vlekje voorbij zag komen. ,,Het is gewoon niet te bevatten", zegt hij na de hereniging met zijn huisdier. ,,Ik vind het nog steeds onwerkelijk.” Het is één van de meestgelezen verhalen van deze week. Een overzicht van nog meer verhalen die zeker het teruglezen waard zijn:
 2. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
  PREMIUM
  video

  Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

  Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.
 3. Geen regels voor kindvloggers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’
  PREMIUM
  VIDEO

  Geen regels voor kindvlog­gers: ‘Bij sommige ouders staan de eurotekens in de ogen’

  Ze testen cosmeticaproducten, spelen met speelgoed of maken slijm. Hun video’s worden miljoenen keren bekeken en adverteerders betalen grof geld. Geen wonder dat het aantal kindvloggers met een eigen YouTube-kanaal is geëxplodeerd. Hoewel de regels voor kinderarbeid streng zijn, lijken kindvloggers vrij spel te hebben. En dat is een probleem, vinden experts. ,,Een kind is geen verdienmodel.”