Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernjan Aalberts (28) kwam bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle onder de witte latexverf te zitten. In plaats van op de muren van zijn appartement, eindigde de verf overal in zijn auto. © Stefan Verkerk

Botsing! In een klap zit Bernjan uit Zwolle ónder de verf: ‘Zonde, maar ergens ook heel grappig’

De 28-jarige Bernjan uit Zwolle zou vanmiddag met een vriend de muren van zijn nieuwe appartement gaan witten. Een kop-staartbotsing op de Burgemeester Drijbersingel gooide roet in het eten. Althans roet, vooral flinke klodders witte muurverf.

0 reacties

  1. Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’
    PREMIUM

    Dit overkwam Joop allemaal als beveiliger in ziekenhuis Zwolle: ‘Dat beeld van dat meisje in de heli... bah’

    Wie heeft het meest complete beeld van het reilen en zeilen in een ziekenhuis? Misschien is het wel Joop van der Veer. Als beveiliger heeft hij 35 jaar lang alles zien langskomen in twee Zwolse ziekenhuizen. Van reanimaties tot het binnenhalen van slachtoffers uit de traumahelikopter, van het rondleiden van de koning tot een vuistslag op zijn eigen oog. Nu zijn werkzame tijd erop zit, blikt hij nog een keer terug.