Onverzettelijkheid spat er vanaf bij Noah Dahlman (links, tegen Heroes) die voor het vijfde seizoen bij Landstede Hammers speelt. Zo lang speelde niet eerder een buitenlandse basketballer in Zwolse dienst.
Volledig scherm
PREMIUM
Onverzettelijkheid spat er vanaf bij Noah Dahlman (links, tegen Heroes) die voor het vijfde seizoen bij Landstede Hammers speelt. Zo lang speelde niet eerder een buitenlandse basketballer in Zwolse dienst. © Frans Paalman

Buitenlandse basketballers spelen kortstondige rol in 25 jaar Landstede: Noah Dahlman is een uniek geval

Buitenlandse spelers vervullen een prominente rol in de eredivisie basketbal. Ook in al die jaren van Landstede Hammers in de Zwolse periode, vanaf 1996.

  1. Vernieuwd stationsplein in Zwolle oogst waardering: ‘veel publieksvriendelijker zonder die ronkende bussen’
    PREMIUM

    Vernieuwd stations­plein in Zwolle oogst waardering: ‘veel publieks­vrien­de­lij­ker zonder die ronkende bussen’

    De grote opknapbeurt van het stationsplein in Zwolle zit erop, vrijdag werd het plein met ondergrondse fietsenstalling officieel geopend. Gisteren en vandaag wordt dat gevierd met belangstellenden, die gratis een rondje in het tijdelijke reuzenrad mogen maken. Het echtpaar Cor (80) en Greet (75) Houtman is speciaal naar het station gekomen om te zien hoe het geworden is. ,,Buitengewoon mooi, hier schrijf je geschiedenis mee’’, oordeelt Cor.