Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland. De elf burgemeesters pleiten voor verdere versoepelingen: 'Kijken naar wat wél kan'.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Peter Snijders van Zwolle is voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland. De elf burgemeesters pleiten voor verdere versoepelingen: 'Kijken naar wat wél kan'. © ANP

Burgemeesters IJsselland willen verder versoepelen: ‘Kijken naar wat wél kan’

De elf burgemeesters in de regio IJsselland blijven lobbyen voor verdere coronaversoepelingen. Rebelleren doen ze niet, maar regiovoorzitter Peter Snijders pleit ervoor om meer te kijken naar wat wel kan in plaats van naar wat niet. „We steunen ook de routekaart voor heropening van de horeca.”

0 reacties

  1. Tangarine maakt in buitenlucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

    Tangarine maakt in buiten­lucht van Zwolle gebruik van langste dag van het jaar

    Na twee uitverkochte concerten in 2020 organiseert Tangarine op 21 juni 2022 voor de tweede keer een bijzondere avond op één van de mooiste plekken aan de oever van de IJssel in Zwolle. Op de langste dag van het jaar spelen de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks twee intieme duoconcerten in het bijzondere decor van de kalme rivier, de ongerepte natuur en ondergaande zon. Om de beleving van locatie en moment te versterken, krijgt iedere bezoeker een koptelefoon uitgereikt, om optimaal op te kunnen gaan in de bijzondere sfeer van het concert.