Chris Smit beschouwt CSV'28 als meer dan een voetbalclub. Zo wil hij de samenwerking zoeken met maatschappelijke onderneming Travers en kijken of de kantine ook als buurthuis kan fungeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Smit beschouwt CSV'28 als meer dan een voetbalclub. Zo wil hij de samenwerking zoeken met maatschappelijke onderneming Travers en kijken of de kantine ook als buurthuis kan fungeren. © Frans Paalman

Chris Smit zoekt in derde termijn als voorzitter met CSV’28 verbinding met de wijk Stadshagen

Hij is de vierde voorzitter in zes jaar tijd. Chris Smit trekt voor de derde keer de kar als preses van voetbalvereniging CSV’28. Hij wil de club meer gaan verbinden met de wijk Stadshagen. Smit was voor het laatst in 2008 voorzitter van CSV’28. Hij liet de club achter met de verhuizing naar Stadshagen. Nu is hij terug.

 1. Politie IJsselland gaat bij overtreden avondklok direct beboeten en is zichtbaarder op straat
  PREMIUM

  Politie IJsselland gaat bij overtreden avondklok direct beboeten en is zichtbaar­der op straat

  Politieagenten in de regio IJsselland worden meer ’s avonds en ’s nachts ingezet zodra de avondklok een feit is. Ook boa’s in onder andere Deventer en Zwolle gaan op het naleven van de maatregel handhaven. ,,Als jij je bewust of berekenend op straat begeeft, kun je een boete verwachten. We gaan niet heel veel waarschuwen’’, zegt districtschef Ramon Arnhem van politie IJsselland.
 1. Leon en Fardau over voetballers met een kort kapsel: 'Dat kan echt niet'
  Play

  Leon en Fardau over voetbal­lers met een kort kapsel: 'Dat kan echt niet'

 2. Amerikaanse viroloog dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met Biden werkt
  Play

  Amerikaan­se viroloog dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met Biden werkt